Monday, May 9, 2011

AKIRA AS ASTRONAUGHTY : ATTRACTED TO THE LIGHT




The Album finaly released! Album Debut Pertama Side Project Gue dengan nama AKIRA AS ASTRONAUGHTY ( A.A.A ) akhirnya meluncur ke pasaran. The Album contain 14 songs yang semuanya single yang berhasil Gue kumpulin for about 4 years. Bisa dibilang this is my experimental album with electronics music juga since this is the first time i release an Electronic Dance Album. I have many influence yang membantu gue membuka mata gue di album ini, thank you so much to The Beatles, Duran Duran, Depeche Mode, and JUSTICE. Single yang gue jagoin sebenernya semua tapi untuk radio release, udah ada A.S.A.P yang sempet masuk nominasi 2009 PARANOIA AWARDS Best Dance Track Of The Year, Thrash The Disco, Promise You Will Always Be Mine, THE BLUEGARDEN and The Darkside Of The Moon. Banyak yang bertanya sama Gue kenapa nama albumnya "Attracted To The Light" well, basicly.. gue pengen pendengar album gue bisa melihat energy di album ini, bukan cuma mendengar, tapi melihat dan ofcourse merasakan. There's a certain light yang hanya bisa dilihat kalo kita merasakan, i hope album ini bisa membuat pengaruh besar dan yang paling penting everyone would be happy to have this album. My Personal Favourite from this album is "Promise You Will Always Be Mine", i dunno why but lagu ini.. its kinda weird but gue pernah denger lagu ini dulu banget di mimpi gue, dan couple of month later lahirlah lagu ini, lagu keduanya "The Bluegarden" yang actually gue pengen ceritain kecintaan gue sama Pantai Kuta Bali. Well i hope everyone love my little baby, Attracted To The Light and gladly to have it. its already out, and ready to order with Exclusive T-Shirt by USLS Store.

Bisa dipesan langsung di @USLS_Store atau di facebook pagenya USLS online store 100 piece limited with T-Shirt.
and order via SMS or telefon bisa di 081807571112

For the price:
Its 120K guys, it will be a goodie pack contain CD+TSHIRT+STICKERS ( harga belum termasuk ongkos kirim )

Here's the song track from the album
ATTRACTED TO THE LIGHT ( album ) by AKIRA AS ASTRONAUGHTY

Much Love guys

Monday, April 4, 2011

MY VIDEO NOTE # 1 MORNING HASHBROWN



Hello Beat Believers! How are you?! its me posting my video note to you, when i was on air on TRAX LAGEE this morning! as i promised before i will post it today :D see you later. Much Love

@dmustakira

AKIRA AS ASTRONAUGHTY TUMBLR

AKIRA AS ASTRONAUGHTY stuff now moved to my other blog site at http://akiraasastronaughty.tumblr.com everyone. Anyone got a tumblr? Kita saling follow ya :D cheers!

Sunday, March 27, 2011

AKIRA AS ASTRONAUGHTY - ATTRACTED TO THE LIGHT THE ALBUM!


Finally my album "ATTRACTED TO THE LIGHT" will be out soon next month on April! i just can't wait to show it to all of you. Akan ada 14 lagu dan 1 hidden song inside. Just like i promised before there will be so many surprises, this album udah lama gue nantiin untuk dirilis, dan isinya adalah single single yang gue kumpulin selama beberapa tahun yang sempet gue rilis juga di dunia maya such as 4shared, and POPMAYA ( thank you popmaya :) ) and now it has been remastered and remixed so it will be more awesome for you to buy the album. Album ini juga berkolaborasi dengan clothing line USLS ( @usls_store ) dan akan mirilis 100 T-SHIRT limited yang bisa dipesan online bersama dengan CD. This is a Dance Album and will be go by my ALTER EGO name, AKIRA AS ASTRONAUGHTY, WHY i called this "ATTRACTED TO THE LIGHT" because one day you will know it, i dont wanna spoiled the surprise for you. Please enjoy my "ATTRACTED TO THE LIGHT" sound clip at

http://www.soundcloud.com/AKIRAASASTRONAUGHTY

cheers!

Tuesday, January 4, 2011

ATTRACTED TO THE LIGHT



AKIRA AS ASTRONAUGHTY - ATTRACTED TO THE LIGHT ( vocal mix ) by akiraasastronaughty

ATTRACTED TO THE LIGHT

bila kau terjatuh
janganlah kau malu
tak pernah kau ragu
berdiri dan bangkit lagi

seakan semua
diujung batasnya
janganlah kau lemah
kau tak kan pernah kalah

dan bila kamu percaya
semua telah di depan mata
dan kau pun takkan menyerah
kau yakin pasti bisa
kau bercahaya

REFF:
kau bangkit lagi bangkit lagi jangan pernah mati
bang bang bangkit jangan pernah mati

kau kan lihat cahaya
yang tak pernah pudar
tak pernah berubah
dia kan menyala
menerangi tubuhmu
dan membawamu terbang
menuju angkasa
kau menjadi bintang

http://soundcloud.com/akiraasastronaughty/akira-as-astronaughty-attracted-to-the-light-vocal-mix

Monday, September 27, 2010

One Night Madness!


One Night Madness? Why do i called that? karena emang madness banget gue bisa berada satu stage dengan Mr. Duty Duty Love SEAN KINGSTON.. di depan 4000 crowds! wow it was MADNESS! i dont have the chance buat take a picture and chat with him but it doesnt matter cuz it all paid of man.. seriously it all paid off! :D here is the story..

Im gonna skip the part ke saat gue dateng dan ngemc di acara Sean Kingston Live in Jakarta with MC Drew dari 1945MF. It was Hectic di jalanan, i mean MACET! dimana-mana yang bikin gue dan drew telat 30 Menit! but everything's under control. Gue sampe disana tanpa ada basa basi langsung menuju atas panggung. How does it feel to see 4000 people in front of you? MAN! it was madness! the crowd is crazy! they love to dance, they love to sing, they love MUSIC, they love to be there, i can feel it.. that's why saat gue DJ for about 30 miniutes, i can feel the crowds singing and dancing! GILA! i really miss you guys. It was FUN! well the FUN starts wilder when MR. DUTY LOVE SEAN KINGSTON ada di stage. He own the stage! hahahaha.. He surely better than many international artist that i saw before, he can entertain people on stage, cuz he's funny, him with the band crew bikin show sendiri di atas panggung, specialy waktu Sean and the band suprisingly keluarin handuk yang dia akan tanda tanganin di panggung, CRAZY! lucunya waktu salah satu handuk di pake Sean buat ngelap keringetnya baru di tanda tanganin buat di lempar ke penonton. No way im gonna get that towel! hahahahaha

Gue ga bisa nonton sampe acara selesai karena L.O. gue nyuruh gue untuk langsung pindah ke club Blowfish untuk standby disana karena bakal ada Sean Kingston Afterparty. Gue standby disana with my fellow DJ Jeremy and Twist dan belum tau apakah Sean Kingston akan nyusul kita di Blowfish. Me and Twist are in the booth DJ and Suprisingly! Sean Kingston Himself and the band crew come into the building! yes He's in the building! dan orang-orang yang di dalem Blowfish some of them have no idea whats going on langsung shock waktu Sean Kingston masuk. Crowd langsung berkerumunan ngelilingin meja Sean Kingston dan took a picture of him. We play songs of him and he seems to like it, agak narsis sih lol. Acara berlanjut dengan Gue dan Twist DJ sampe Blowfish tutup. Sean Kingston harus balik duluan ke airport karena next destination is Surabaya.

Well its a One Night Madness to me.. Me? im just happy to be there man, to be in the stage with all of you guys in front of me.. Hope to see you again.. Much love.